You should have Flash Player
installed on your computer

Навігатор
Пошук по сайту
Google пошук по сайту
Пошук по сайту
Ютонг
Останні оголошення

ProSeo

Категорія: Різне

SEO-просуванняв Києві ...»»

2025-01-15 17:02:59

There interesting

Категорія: Господарські товари

Проект There interesting ...»»

2025-01-14 17:25:35

Ремонт ролет недорого, ремонт ролетів у Києві, заміна шнура, замків

Категорія: Встановлення вікон та їх ремонт

Замовляючи послуги з технічног ...»»

2025-01-11 15:59:59
You should have Flash Player
installed on your computer

You should have Flash Player
installed on your computer

Оголошення для категорії: Вимірювальний інструмент / Продам

Прилади для визначення пористості хліба

Категорія: Вимірювальний інструмент

Пропонуємо Прилади для визначення пористості хліба зі складу в м.Львів. Доставка по всій території України.

Прилади для визначення пористості хліба УОП-01, КП-101, МОД-2, Кварц-24 (типу Журавльова) призначені для визначення пористості хліба. Визначення пористості хліба відбувається розрахунковим шляхом за результатами зважування зразка певного обсягу, який виділений з хлібобулочного виробу.

Принцип роботи і конструкція пристроїв КП-101, УОП-01 МОД-2 і КВАРЦ-24 ідентичні. Вони забезпечені виштовхувачем, калібрувальним циліндром, склянкою і ножем. З середини хлібного вироби, згідно з методикою, вирізають шматок шириною не менше 6,0 см. На відстані не менше 1 см від кірки, в місці найбільш типовою пористості, роблять вирізку м'якушки калібрувальним циліндром, вводячи його в шматок поступально-обертальним рухом. Калібрувальний циліндр з розташованим всередині м'якушем суміщають з обрізним склянкою. М'якуш з калібрувального циліндра переміщують у обрізний склянку з допомогою виштовхувача. При цьому м'якуш повинен виступати зі склянки не менше ніж на 1 см., Виступаючий з торців обрізного склянки край макіша відрізають ножем, а отриманий циліндр виштовхують з обрізного склянки.

При аналізі житнього хліба роблять чотири вирізки, а пшеничного - три, прилади виготовляють так, щоб циліндричний обсяг вирізки м'якушки дорівнював 27 см3.

У невеликих штучних виробах вирізки роблять з двох скибочок або двох виробів. Вирізки зважують разом. Пористість обчислюють за вказаною в методиці формулою (у%).

2014-12-07 20:19:02

Ім'я: Відділ продажу
E-mail:
Телефон: 032 244 37 00 (-90,-99)

Cтатті

Дизайн кухні в стилі кантрі

13 Липня 2017

Будь-яка господиня будинку із задоволенням буде пр ...»»

Послідовність проведення капітального ремонту

12 Липня 2017

Любий господар, рано чи пізно, починає замислювати ...»»

Особливості дачного ландшафтного дизайну

11 Липня 2017

Для додання вашій дачній ділянці особливої &#8 ...»»


You should have Flash Player
installed on your computer

Новини будівництва

Мешканці Шевченківсього району нині будуть без води

13 Липня 2017

Сьогодні, 13 липня, буде припинено подачу води у Ш ...»»

Мешканці 21 будинку у Львові сидять без гарячої води

12 Липня 2017

Станом сьогодні на ранок гаряча вода подається до ...»»

Дев'ять вулиць Львова знеструмлені через пошкодження кабелю

11 Липня 2017

Після грозових дощів 11 липня на Львівщині 36 насе ...»»


You should have Flash Player
installed on your computer

You should have Flash Player
installed on your computer